Nizyan

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Student
Occupation future in nursing
Location Perlis...Inkays, Arau, Malaysia
Introduction Kehidupan aku skg ni untuk tempoh 3 tahun more kepada nomad..kdg2 kat nilai,kdg2 kat sungai petani,kdg2 kat kangar and alor setar...11/6/1989 tepat jam 3.38pm aku dilahirkan ke dunia ni...hehehhe...aku ni sebenarnya sorang yang peramah n periang bak kata org tu banyak mulut...tapi....cepat sensitif sikit..aku pun xtau napa .hurmmmm...aku ni suka lagu yang sentimental..layan bebbbb...xmain la nak sokong lagu barat sangat sebab lagu tempatan pun boley tahan gak..kalau korang nak tau tentang aku korang follow la erk...hihihi
Interests Perkara Yang Menarik
Favorite Movies suka layan cita yang romantik
Favorite Music Yang best