Maria Gustavsson

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation Organisationsutvecklare & Coach
Location Göteborg, Västra Götalandsregionen, Sweden
Introduction Fil mag i Psykologi, Fil kand i Pedagogik/Hälsopromotion, Kommunikation, Konfliktlösning, Cert coach mm. Grundade MIKU 2005. I MIKU, Marias Institut för Kommunikation & Utveckling, hjälper vi människor i arbetslivet att nå längre, må bättre och ha roligare på vägen. Med organisationsutveckling, kurser, föreläsningar och coaching. Genom ökad kunskap om kommunikation och förståelse för sig själv och andra, kan man främja god utveckling som kan leda hur långt som helst. Vi gör den abstrakta kommunikationen mer konkret. Värdefullt för egen del, för viktiga relationer och för verksamheten. Vi arbetar med såväl vetenskaplig som tillämpad kommunikation som ex din personliga kommunikation, modig kommunikation, personligt ledarskap, framgångsrika möten och meningsfullt företagande. Maria håller även i den röda tråden som närvarande moderator alltid med glimten i ögat och fokus på ämnet. Varmt välkommen till våra företagsbloggar med dialogvilja! E: maria(at)miku.se, mikumaria(at)gmail.com
Interests Att leva som jag lär. Allt med mat, umgås med familjen och vänner, läsa, tänka. Kommunikation, Marknadsföring och Mat.
Favorite Movies Allt om min mamma/Pedro Almodovar, Stekta gröna tomater, Sällskapsresan 1/Lasse Åberg
Favorite Music Laleh, Ida Olsson, E-Type, Håkan Helsström, pop, hårdrock, klassisk musik, börjar nosa på opera. Min egen låt som Janne gjort till mig :-)
Favorite Books Allt av Anders Engquist, marknadsföringslitteratur