1 – 5 of 5
Blogger εïзmmyHazaεïз said...

alhamdulillah mak haza stay dgn haza after abah pergi.. doa seoang ibu tu sangat mustajab, mujarab & makbul

12 November 2013 at 10:44

Blogger me suya said...

betul2.. thanks ingat mengingatkan. Pada SUya 50 sekarang bi boleh beli beras and few pack of sugar je la. So,in sha Allah.. Belanja untuk Mak akan di review selari dgn kenaikan yg dirasai.

p.s: Copy post MZ utk bagi peringatan kawan2 sekali :)

12 November 2013 at 10:47

Blogger kayyana said...

btul tu kak... kdg kdg bile yana buat budget bulanan yana rasa da negatif da balance gaji.. tp tetap bg mak duit tetiap bulan.. so far selama ni yana bg mak duit tak pernah duit yana negatif wlupun dlm planner balance negatif.. pelik kan.. berkat doa seorang ibu.. ada rezeki dr ALLAH..

12 November 2013 at 12:25

Blogger Unknown said...

Duit gaji kita akan lebih berkat bila kita tidak lupakan mereka (ibubapa)walaupun nilai yang diberi kepada mereka sangat sedikit. Bukan wang ringgit mereka pandang tapi ingatan kita yang mereka harapkan.

12 November 2013 at 12:55

Blogger Mama Zharfan said...

@mummy haza : alhamdulillah :)

@me suya : silalah share2

@kayyana : so true dear

@fizah mohd : sgt betul

17 November 2013 at 07:08

You can use some HTML tags, such as <b>, <i>, <a>

This blog does not allow anonymous comments.

Comment moderation has been enabled. All comments must be approved by the blog author.

You will be asked to sign in after submitting your comment.